Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Η ΕΡΓΑΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαπιστώνουμε και επισημαίνουμε δημόσια την κλιμάκωση της πίεσης που ασκείται στην υπόθεση των πλειστηριασμών, όπως φάνηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του eurogroup, με έντονη την εμπλοκή – συμμετοχή της ΕΚΤ και του κ. Ντράγκι.
Φαίνεται καθαρά πως η τρίτη αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου έχει σαν επίμονο στόχο να “τακτοποιήσει” δομικά και να ολοκληρώσει, αποκλειστικά σύμφωνα με τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστικών κέντρων και των τραπεζών, το ζήτημα των πλειστηριασμών στην χώρα μας, δημιουργώντας ασφυκτική κατάσταση.
Κατανοώντας τις κοινωνικές ανησυχίες και χαιρετίζοντας τις λαϊκές διαμαρτυρίες, καλούμε τους λαϊκούς – εργατικούς – κοινωνικούς φορείς, κυρίως τα Εργατικά Κέντρα, τα πρωτοβάθμια εργατουπαλληλικά σωματεία και τις συνδικαλιστικές ενώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών να αναβαθμίσουν ποιοτικά και ποσοτικά, μαζικά και ενωτικά τις διαμαρτυρίες και τις αντιστάσεις απέναντι στους κάθε είδους και μορφής πλειστηριασμούς, σε όλο αυτό το φάσμα που αφορά την πρώτη κατοικία, την λαϊκή στέγη και την κατάσχεση καταθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :